If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.

Wij dagen je uit om buiten je comfort zone te treden. Ga voor nieuwe en gezonde gewoontes en stel nieuwe doelen. Verleg je grenzen en leid een gelukkig en gezond leven. 

Gustafit. Waar we sporten weer leuk maken.

Saaie, ellenlange work-outs en iedere week dezelfde circuitjes zonder resultaat. Dat is de wekelijkse sleur in de sportschool die iedereen wel kent. Bij Gustafit zijn we echt niet vies van een zweetdruppel hier en daar.

Het belangrijkste vinden we dat jij wekelijks met een glimlach binnenkomt, traint en naar weer naar huis gaat met een glimlach. Wij maken sporten écht weer leuk. Geen saaie apparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht.

We zijn meer dan alleen jouw coach. Want als je voor echte resultaten wilt gaan, dan heb je een personal trainer nodig die verder kijkt. 

Bij Gustafit trainen we voor duurzame resultaten. Dit doen we door het beste in je naar boven te halen op het gebied van sport, mindset én voeding. Zo is het resultaat niet alleen op de weegschaal te zien, maar ook mentaal voelbaar.

Ik heb geen tijd.

Ik ben niet fit genoeg

Ik heb alles al geprobeerd.

3 redenen om voor Gustafit te kiezen:

squat met personal trainer

Maximale resultaten in minimale tijd.

Met personal training kun je in korte tijd maximale resultaten behalen. Resultaten zijn meer dan een simpele before & after. Wij zien resultaten als een persoonlijke reis om je gezondheid, vitaliteit en zelfvertrouwen terug te winnen. Dat je daarnaast in de beste shape van je leven komt is een mooie bonus.

personal training in gesprek tijdens training

Samen zweten, samen lachen.

Uitdagende trainingen die zijn afgestemd op jouw fitness level. Altijd met een flinke dosis humor. 

Verwacht niet dat we je altijd vertellen wat je wilt horen. Wij doen niet aan sociaal gewenste antwoorden. We coachen jou vanuit jouw eigen startpunt. Geen one size fits all aanpak.

samen doelen halen met personal training

Doelen behalen we samen.

Ondanks dat onze trainers stuk voor stuk fitter zijn dan gemiddeld, is het niet ons doel niet om van jou een ‘beweeg-gekkie’ te maken.

Ons motto is: elke dag een beetje beter met een glimlach. Samen gaan we voor jouw doel. We zijn jouw vriendelijke stok achter de deur.

Wat jouw doelen ook zijn, we bereiken ze samen.

Bij Gustafit hoef je niet fit te zijn om te beginnen, maar je moet wel beginnen om fit te worden.

Of je nu je lichaam wilt transformeren of een fundament wilt leggen voor een gezond en gelukkig leven, wij helpen je om jou doelen te bereiken. En daarvoor zetten we samen met jou alles op alles! 

Dus waar wacht je nog op? Klik op de knop en ga naar het formulier om je in te schrijven.

Bereik jouw doel bij Gustafit.

Geduldig blijven, kilo voor kilo

Afvallen.

Bij ons kun je op een verantwoorde en duurzame manier afvallen. Geen quick fixes die zorgen voor een jojo-effect maar echte, langdurige resultaten. Tijd om je energieker en fitter dan ooit te voelen!

Spieropbouw.

Iedereen heeft de potentie om spieren op te bouwen. Toch verspillen veel mensen jarenlang tijd in de sportschool zonder resultaat. Met de Gustafit manier van trainen voorkom je stagnatie en frustratie.

Gezondheid verbeteren.

We stellen je niet alleen in staat om drastische verbeteringen te realiseren op het gebied van je gezondheid, we geven je ook de tools om je optimale gezondheid te behouden.

ONZE TRAINERS

trainer Guus

Guus Jan Bakker

Oprichter & Personal Trainer
Eeuwig enthousiast

Trainer Tim

Tim de Blois

Personal Trainer
Gedisciplineerde lachebek

Trainer Sil

Sil Reichart

Personal Trainer
Hollandse Hercules

Trainer Jaggy

Jaggy Njagi

Personal Trainer
Sociaal ijzersterk

Verhalen waar we trots op zijn.

Gusta-atleet Coen over zijn resultaten met personal training

Gusta-atleet Max over zijn ervaringen met personal training

Gusta-atleet Thea tijdens haar personal training intake

Probeer Personal Training nu vrijblijvend

De keuze voor een personal trainer is een hele persoonlijke. Er moet een match zijn met de trainer en de manier van trainen moet bij je passen. Daarom kun je nu onze PT sessies nu gratis proberen. Gedurende 2 weken kun je kiezen voor:

  • 4 sessies van een halfuur
  • 2 sessies van een uur

Meld je aan om PT vrijblijvend te proberen.

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.