De unieke Gustafit werkwijze

In 5 stappen jouw droom resultaat halen

De unieke Gustafit werkwijze

In 5 stappen jouw droom resultaat halen

‘If you quit on the process, you are quitting on the result’

Resultaat behalen. Dat is waar het om draait bij Gustafit. Hoe je het ook wendt of keert, als het gewenste resultaat uitblijft, is personal training niet waardevol. Dat is waarom we bij Gustafit alles continu bijhouden. Voor ons is er maar 1 mogelijke uitkomst: jij gaat je gewenste resultaat halen.

Onze werkwijze is erop ingericht om in 5 stappen naar jouw droom resultaat toe te werken. 

01

Lifestyle check & Gustafit test

Wat zijn de 3 meest voorkomende redenen waardoor mensen kiezen voor onze personal training?

  1. Mensen willen meer energie zodat het opvoeden en spelen met hun kinderen ze een stuk gemakkelijker gaat.
  2. Door middel van een gezonde lifestyle willen mensen beter performen op werk.
  3. Men is niet tevreden over zijn/haar gewicht en wil een X aantal kilo’s kwijt. 

Wat jouw motivatie ook is, onze werkwijze gaat je leven transformeren. Bij ons draait het om twee dingen: Het concreet maken van je doelstellingen en helderheid krijgen in je valkuilen.

Een voorbeeld van een concrete doelstelling:

  1. Ik wil in 3 maanden tijd 6 kilo vet verliezen

Een voorbeeld van een concrete valkuil:

  1. Iedere avond pak ik wat te snacken, maar na de tijd heb ik spijt.

Als we je doelstellingen en valkuilen helder hebben kunnen we starten met de reis naar jouw healthy lifestyle. Maar voordat we beginnen, is het tijd voor de Gustafit test. Door middel van 6 verschillende fysieke oefeningen(gebaseerd op jouw niveau en doelstellingen) bepalen we jouw startniveau. Dit niveau is bepalend voor het inrichten van je personal training traject.

02

Tweemaandelijkse collectieve meetmomenten

Meten doen we iedere 2 maanden. We kijken niet alleen naar je fysieke vooruitgang, maar ook naar je vooruitgang in performance. Op basis van je spiermassa, vetpercentage en gewicht maken we samen concrete doelstellingen voor de komende 2 maanden. 

Heb je niet de progressie geboekt waar je op gehoopt had? Dan ga je samen met je trainer in gesprek. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we over 2 maanden wél samen jouw doelstellingen behalen?

De oefeningen die je tijdens je intake hebt gedaan, herhalen we tijdens dit meetmoment. Want niets motiveert meer dan inzicht krijgen in de vooruitgang van je sportieve prestaties.

03

Maandelijkse challenges​

Iedere maand organiseren we een nieuwe uitdagende challenge, die we na 6 maanden nog een keer herhalen. Aan de hand van deze uitdagingen kun je meten hoe fit jij bent ten opzichte van je mede Gustfit-members. En misschien wel belangrijker: hoe presteer jij 6 maanden later? 

Wij leggen alles vast in jouw persoonlijke PT logboek zodat jij een overzicht krijgt van al je prestaties.

04

60 daagse challenges

60 daagse challenges

Welke Gustafit-member verliest het meeste vet? Of komt juist het meeste aan in spiermassa? Onze 60 dagen challenges zijn een mooie manier om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Win jij prijzen met je trainer? En word jij het Gustafit-lid dat de meeste progressie boekt in 60-dagen? Wij dagen je uit!

05

Before and after foto

Een before foto is een kwetsbaar moment. Het is namelijk een moment dat we eerlijk met onszelf moeten zijn over waar we nu staan. Gelukkig is jouw personal trainer er om je juist tijdens deze kwetsbare momenten te ondersteunen.

Het is belangrijk dat je deze foto maakt, zo kun je namelijk zien hoe goed je bezig bent. Er is niets motiverender dan je vooruitgang te visualiseren. Zien hoeveel jij vooruit gegaan bent betekent zoveel meer dan een cijfer op de weegschaal. Dit doen we iedere 4 maanden zodat je daadwerkelijk een verschil ziet. Wees niet bang, je kunt je kleren aan laten voor de foto en foto’s worden nooit gedeeld met anderen. Dit is puur voor jou en je trainer.

We hebben al veel mensen mogen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen

Proefles proberen? Vul het formulier in en je hoort binnen 2 uur van ons

Andere manieren om je in te schrijven:

Geef ons een belletje

Je mag ons altijd bellen op
06 51558657

Kom langs & zeg hoi!

Bezoek ons op het Suikerterrein in Groningen

Wij geven personal training in Groningen

Je vindt Gustafit hier:

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.