Small Group
Personal Training

Samen je doelen bereiken.

Ontdek hoe leuk small group training is

Motiverend, uitdagend & interactief

Trainen in een groep is leuk. Het zorgt ervoor dat je positief en gemotiveerd blijft. Want niet alleen je trainer is een stok achter de deur, maar de mensen met wie je traint ook. Samen met de personal trainer pushen jullie elkaar naar grote hoogtes voor de beste resultaten. Dat is Small Group Training.

1

De Dag en Dauw training

Buiten werktijd sporten en je toch aan de regels houden? Het kan met dag en dauw personal training bij Gustafit. Sport tussen 06:00 en 08:00 en begin je dag goed. En je zult zien dat je de hele dag een goede focus zult behouden.  

2

Motiverend

Niet alleen je personal trainer is een stok achter de deur. Je mede sporters ook. Samen pushen jullie elkaar om het beste uit iedere sessie te halen. Voel je op je gemak door te sporten in een groep van gelijkgestemden.

3

Bespaar op personal training

1-op-1 personal training kent natuurlijk veel voordelen, waaronder een 100% focus op jou en je doelen. Helaas betekent dat ook dat er meer kosten aan verbonden zijn. Met Small Group Training deel je deze kosten met andere sporters. 

4

Vaker sporten en meer resultaten

Omdat Small Group Training voordeliger is, kun je dus ook vaker sporten. En dat heeft zo z’n voordelen. Meer resultaat halen is daar natuurlijk één van. Hoe vaker jij calorieën verbrandt, hoe sneller je doelen dichterbij komen. Let’s go!

Ontdek functioneel trainen

8 uur. Dat is hoeveel tijd we iedere dag zittend doorbrengen. En als we dan naar een gym gaan om te bewegen, gaan we op machines zitten? Daar geloven wij niet in. Wij geloven in functioneel trainen. Je hele lichaam gebruiken tijdens het sporten, zoals onze voorouders dat vroeger deden tijdens het jagen & verzamelen.

Voedingsadvies

Een deel van je resultaten behaal je met sporten. Maar om je doelen te halen, komt er meer bij kijken. Bijvoorbeeld wat je bereidt in de keuken. Daarom geven wij al onze sporters een passend voedingsadvies om het meeste uit zichzelf en de trainingen te kunnen halen.

Wacht niet langer: Be on top of your fitness!

Krijg nu 8 Small Group Training sessies voor maar €99,- per maand

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.
Call Now Button