Je gezondheid én bedrijf een boost geven

Met personal training voor ondernemers

Je gezondheid én bedrijf een boost geven

Met personal training voor ondernemers

Ondernemen = topsport

Tijd vrijmaken voor krachttraining of hardlopen voelt als een verspilling wanneer er een project afgerond moet worden. Of een nieuw product moet worden gelanceerd. Als ondernemer voelt het al snel alsof je nooit tijd hebt om te sporten. 

Maar vergeet niet dat ondernemen topsport is. En om op de top van je kunnen te presteren, moet je topfit zijn. Niet voor niets dat ‘s werelds meest succesvolle ondernemers met grote regelmaat sporten. Denk aan Elon Musk, Richard Branson en Sophia Amoruso. Als zelfs zij de tijd kunnen vinden om te sporten, moet jou dat ook lukken. Toch?!

Ik heb geen tijd.

Sporten heeft geen prioriteit.

Ik beweeg al.

3 redenen om vandaag te stoppen met excuses en te beginnen met bewegen:

Verbeter je fysieke en mentale gezondheid.

Door regelmatig te bewegen verbeter je je fysieke gesteldheid. Je zult beter in staat zijn om je gewicht te beheersen en je een stuk sterker voelen. Maar wist je dat door regelmatig te sporten ook nog eens je mentale gezondheid verbetert?

Je geheugen en je energieniveaus gaan vooruit en je stressniveau gaat juist omlaag. Je zult merken dat je je over het algemeen gelukkiger voelt. Ben jij gezond? Dan leidt dat uiteindelijk tot een gezonder bedrijf.

Kweek karaktereigenschappen voor een winnaarsmentaliteit.

Door te sporten kweek je karaktereigenschappen die nodig zijn om te ‘winnen’. Een zware training tot het eind doorstaan is een boost voor je zelfvertrouwen. Maar om je trainingsregime te behouden, verg je het uiterste van je zelfdiscipline en je vermogen tot opoffering.

Onderaan de streep zul je zien dat je efficiëntie, toewijding, planning en focus flink zijn aangescherpt. Hierdoor zul je beter in staat zijn om prioriteiten te stellen, zowel privé als zakelijk.

Verbeter je probleemoplossend vermogen.

In de basis is ondernemerschap ‘het oplossen van problemen voor geld’. Hoe beter je bent in het oplossen van problemen, hoe meer geld je verdient. Maar wist je dat wanneer je je lichaam traint, je tegelijkertijd ook je hersenen traint?

Er bestaat namelijk een direct verband tussen sporten en probleemoplossend vermogen, creativiteit en planning. Door beweging boost je deze eigenschappen en zul je gedurende de dag dus productiever én efficiënter werken.

Work hard, play hard

Ondernemers kunnen bij ons voor het werk aan sporten met een personal trainerSport tussen 06:00 en 08:00 en pluk daar de vruchten van in je bedrijf. Je zult merken dat je een betere focus hebt en de rest van de dag een flinke energie-boost voelt. Je kunt effectiever en meer gefocust werken waardoor je meer tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven. 

Work hard, play hard.

Waarom kiezen voor personal training bij Gustafit?

hiit training

Meer energie.

Tijdens onze personal training sessies focussen we ons volledig op jouw gezondheid en  mentale scherpte. Zo kun jij je beter focussen op het succes van je bedrijf. De trainingen hebben als doel om jou met meer zelfvertrouwen en energie te laten ondernemen voor een hogere productiviteit.

slaap spiergroei wekker

Meer tijd.

De trainingen zijn ingericht om met zo min mogelijk tijd je persoonlijke doelen te halen. Of je nou gewicht wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen of wilt werken aan je conditie. Alle doelen dragen uiteindelijk bij aan extra productiviteit en een hogere focus tijdens het werk. De tijdswinst die je uiteindelijk met personal training behaalt, kun je in je bedrijf of vrije tijd steken.

squat met personal trainer

Blijvende verandering.

We helpen je niet alleen om je persoonlijke doelen te halen. Bij Gustafit gaan we voor een blijvende verandering in je lifestyle. We helpen je niet alleen met bewegen, ook met een gericht voedingsplan. Geen zorgen, we doen niet aan strenge diëten. En dankzij de begeleiding van onze professionele en deskundige trainers hoef je je nooit meer zorgen te maken of je oefeningen wel goed uitvoert.

ONZE TRAINERS

trainer Guus

Guus Jan Bakker

Oprichter & Personal Trainer
Eeuwig enthousiast

Trainer Tim

Tim de Blois

Personal Trainer
Gedisciplineerde lachebek

Trainer Sil

Sil Reichart

Personal Trainer
Hollandse Hercules

Trainer Jaggy

Jaggy Njagi

Personal Trainer
Sociaal ijzersterk

Verhalen waar we trots op zijn.

Ondernemer en Gusta-atleet Marcel over zijn ervaringen.

Ondernemer en Gusta-atleet Andreas over zijn ervaringen (dit is op onze oude locatie gefilmd)

Probeer Personal Training nu vrijblijvend

De keuze voor een personal trainer is een hele persoonlijke. Er moet een match zijn met de trainer en de manier van trainen moet bij je passen. Daarom kun je nu onze PT sessies nu gratis proberen. Gedurende 2 weken kun je kiezen voor:

  • 4 sessies van een halfuur
  • 2 sessies van een uur

Meld je aan om PT vrijblijvend te proberen.

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.