Afvallen

Personal trainer afvallen

Zou jij graag wat kilo’s kwijt willen? Dan ben je heus niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor personal training bij het afvallen. Redenen om af te vallen kunnen zijn dat je last van overgewicht hebt en je niet prettig voelt in je lichaam. Misschien voel je je gedurende dag steeds minder energiek. 

Het lukt je maar niet om sporten en bewegen in je drukke schema te passen. Toch wil je graag een manier vinden waarmee je die gewenste, gezonde leefstijl kunt realiseren. Personal training kan hierbij een uitkomst bieden.

Er zijn uiteenlopende redenen om voor personal training te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer kracht, afvallen, of het kiezen voor een algemene gezonde levensstijl. Het resultaat dat je voor ogen hebt, is hierbij altijd leidend. 

Dit verschilt natuurlijk per persoon en is afhankelijk van de persoonlijke situatie waarin iemand zich bevindt. Maar gelukkig kun je met deskundige hulp en kennis eindelijk je droom lichaam realiseren.

sporten met een personal trainer

Iedere training het maximale uit jezelf halen

Laten we dieper in gaan op hoe de hulp en kennis van een personal trainer ervoor kunnen zorgen dat je afvalt. Allereerst zorgt de deskundige begeleiding van een personal trainer ervoor dat je zo snel en verantwoord mogelijk kunt afvallen. 

De begeleiding van een personal trainer zorgt er daarnaast ook voor dat je super gemotiveerd blijft. Hij of zij weet heel goed waar jouw grenzen liggen en weet iedere keer het maximale uit jou te halen. Terwijl je toch binnen je gezondheid grenzen blijft. Zo kun jij volle bak door blijven gaan totdat je je ideale gewicht bereikt!

Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedereen het even leuk vindt om te sporten. Zelfmotivatie speelt hierin een belangrijke rol. Als je het bijvoorbeeld vervelend vindt om te gaan hardlopen of in de sportschool te trainen, zul je niet snel je gewenste resultaat behalen. Ook hiervoor kan iedereen z’n eigen redenen hebben. 

Ben je niet tevreden over je lichaam en voel je je niet op je gemak tussen al die fitness goeroes? Of vind je het moeilijk om een training in te vullen en weet je niet welke oefeningen je nodig hebt om jouw gewenste resultaat te te behalen?

En als je wel over de motivatie en het zelfvertrouwen beschikt om zelf aan de slag te gaan, sport je dan wel met de goede intensiteit? En voer je de oefeningen op de juiste manier uit? Dit zijn allemaal belangrijke pijlers om alles uit je lichaam te halen. En je doel te bereiken, namelijk afvallen.

Persoonlijke begeleiding die je helpt af te vallen en het plezier in sporten terug te vinden

Personal training kan je helpen je weer gezond te voelen. Met de juiste kennis en een persoonlijke aanpak kun jij die overtollige kilo’s eindelijk kwijt raken! Doordat je snel resultaten ziet, is de kans groot dat je het sporten zelfs nog leuk gaat vinden ook.

Door met een personal trainer te sporten doe je gevarieerde oefeningen die je helpen bij het afvallen. Deze variatie zorgt ervoor dat je het sporten leuk blijft vinden. De persoonlijke begeleiding en aanpak plus het goede contact met de trainer zorgen er ook nog eens voor dat er een stok achter de deur is. Misschien is dat wel net het laatste zetje dat nodig is voor jou om te gaan trainen.

De personal trainers van Gustafit hebben een brede kennis over alles wat bij een gezonde levensstijl komt kijken. Ze weten wat er nodig is om die gewenste kilo’s kwijt te raken. Die kennis vertaalt zich naar een persoonlijke begeleiding.

Niet alleen op het vlak van trainen, maar ook bij begeleiding op het gebied van voeding. Want de juiste voeding speelt net als beweging een een belangrijke rol bij het afvallen. Je moet hierbij niet denken aan een streng dieet, hier geloven wij niet echt in. Maar met een goed samengesteld voedingsplan, speciaal voor jou op maat gemaakt, zul je sneller afvallen. En kun je af en toe je favoriete eten gewoon blijven eten.

Zo ga je samen met je coach voor een resultaat waardoor jij jezelf weer kunt waarderen. Je eindelijk een stuk fitter kunt voelen en weer lekker in je vel zit. Wij helpen je met afvallen. Dit doen we op een leuke én verantwoorde manier.

personal training in groningen

Hoe werkt afvallen met een personal trainer?

Door samen met een personal trainer te werken, kun je in een halfjaar tijd waanzinnige resultaten behalen. Jouw doelen zelfs verpletteren. Resultaten behalen die de meeste mensen die drie tot vijf dagen per week naar de sportschool gaan in een jaar tijd nog niet eens halen.

Bij Gustafit vinden we het allereerst belangrijk dat er een klik is. Wij gaan voor een persoonlijke relatie met onze klanten. Tijdens de intake kijken we naar je motivatie om te sporten. Waarom wil jij je weer gezond voelen? Wat zijn redenen dat je je nu niet gezond voelt? Wat eet je nu en wat zijn jouw valkuilen?

Aan de hand van een 0-meting beoordelen we jouw huidige fitnesslevel. Want meten is weten. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk trainingsschema voor jou op.

Gedurende de maanden dat je bij ons sport, houden we alles bij. Zo kun je zien hoeveel je vooruit bent gegaan. Want naast dat je jezelf fitter voelt, zul je ook sterker worden. Wanneer je je doel eindelijk bereikt zul je meer energie hebben, jezelf weer goed voelen en het gevoel hebben de wereld aan te kunnen!

Wil jij ook met een personal trainer afvallen?

Ben jij op zoek naar personal training in Groningen? Maak kennis met Gustafit, een kleine sportschool in Groningen gefocust op personal training. Onze trainers zijn HBO-gecertificeerd en hebben de kennis in huis om de meeste fitte versie van jezelf naar boven te halen!

We bieden nu gratis een personal training sessie aan voor mensen die zich via het formulier hieronder inschrijven. Hou er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is.

Als je doelen niet langer kunnen wachten, laat hieronder je naam en e mailadres achter en we nemen razendsnel contact met je op.

    Call Now Button