ONZE TRAINERS

Wij zijn Gustafit, aangenaam!

Onze visie op personal training is een combinatie van plezier, prestatie en resultaat.

Gustafit heeft zeven personal trainers die allemaal HBO-gecertificeerd zijn. Met z’n zevenen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat jij iedere sessie het maximale uit jezelf haalt. En jezelf iedere week blijft verbeteren.

Al onze trainers zijn net zo enthousiast als jij als het gaat om het behalen van jouw doelen. Op deze manier kun je een fitness-level bereiken waarvan je nooit had durven dromen.

Daarnaast helpen we je ook op weg met een persoonlijk voedingsplan zodat jij een gezonde levensstijl kunt naleven!

trainer Guus

Guus Jan Bakker

Oprichter & Personal Trainer

De oprichter van Gustafit. Een fanatiek all-round sporter en calisthenic fanaat. Geen doorgedraaide ‘fitness guru’ en (nog steeds) trotse eigenaar van een bos krullen die sinds de oermens vele returns heeft gekend.

Guus krijgt het niet warm of koud van een procentje meer of minder vet. Hij heeft liever plezier tijdens het sporten en focust zich niet op de spiegels. Lekker in je vel zitten, je gezond voelen en tevreden zijn met jezelf is waar hij voor staat. 

Door zijn empathische vermogen en zijn eeuwig positieve instelling, weet hij altijd een gepaste oplossing te vinden om jouw resultaten te behalen.

Trainer Tim

Tim de Blois

Personal Trainer

Alsof twee krullenbollen nog niet genoeg waren, hebben we met Tim een derde. En nee, hij heeft geen permanentje genomen om hier te komen werken. 

Tim is een echte calisthenics maniak. Hij voert handstand push-ups uit alsof het normale push-ups zijn. Hier heeft hij uiteraard wel keihard voor moeten trainen. 

Deze extreme discipline en doelgerichtheid neemt hij mee in al z’n trainingen. Hij is in staat om jou iedere training weer naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor is hij een echte stok achter de deur en heeft hij al veel waanzinnige resultaten behaald voor onze klanten. 

Trainer Sil

Sil Reichart

Personal Trainer

Onze eigen Epke Zonderland. Deze jonge blonde Adonis is een complete atleet die niet zou misstaan op de Olympische Spelen.

Hij heeft heeft jarenlange ervaring in meerdere olympische sporten, waaronder judo, turnen, kickboksen, windsurfen en waterpolo. 

Naast het feit dat je een telraam nodig hebt bij het tellen van het aantal sporten die hij beoefent, haalt Sil ook prachtige resultaten door zijn manier van training geven. 

Een lieve, begripvolle jongen die tijdens zijn trainingen vol gas kan geven. In de zomer vind je hem vooral op het water, wanneer hij druk is met het runnen van een windsurfschool. Geen verrassing toch?

Trainer Jaggy

Jaggy Njagi

Personal Trainer

Deze sociale duizendpoot zul je altijd vrolijk rond zien lopen. Hij maakt altijd tijd voor een praatje met iedereen en is erg behulpzaam.

Zodra de training begint verandert hij echter in een echt trainingsbeest. Hij heeft z’n atletische voorkomen niet zomaar cadeau gekregen, want hier heeft hij hard voor gewerkt.

Dit neemt hij mee in z’n trainingen. Hij gaat er altijd voor om het maximale uit iedere sessie te halen. Want alleen met hard werken word je beloond!

Trainer Floor

Floor Kremer

Personal Trainer

Niet geheel verrassend hebben we met Floor een vierde krullebol. En nee, het is echt geen vereiste om krullen te hebben om als Personal trainer bij Gustafit aan de slag te gaan.

Floor is Afgestudeerd aan de ALO en heeft altijd op erg hoog niveau geturnd. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze een fantastische Cali Club atlete is.

Als echte Caliclub ambassadeur past ze in haar trainingen veel calisthenics variaties toe. Maar bovenal gaat deze spontane en gezellige meid altijd voor het beste resultaat voor jou!

Trainer Annely

Annely Bril

Personal Trainer & Diëtist 

Altijd spontaan, altijd happy. Dat is Annely. Deze mom 2B is naast personal trainer ook nog eens Orthomoleculair diëtist.

Dat klinkt misschien ingewikkeld. Simpelweg hecht Annely veel waarde aan het totaalplaatje van jouw gezondheid.

In haar trainingen legt ze de focus op fysiek en mentaal sterker worden zonder een streng dieet te volgen of eindeloos te sporten.

Guus

Sil

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.