ONZE TRAINERS

WIJ ZIJN GUSTAFIT, AANGENAAM!

Onze visie op personal training is een combinatie van plezier, prestatie en resultaat.

Gustafit heeft vier personal trainers die allemaal HBO-gecertificeerd zijn. Met z’n allen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat jij iedere sessie het maximale uit jezelf haalt. En jezelf iedere week blijft verbeteren.

Al onze trainers zijn net zo enthousiast als jij als het gaat om het behalen van jouw doelen. Op deze manier kun je een fitness-level bereiken waarvan je nooit had durven dromen.

Daarnaast helpen we je ook op weg met een persoonlijk voedingsplan zodat jij een gezonde levensstijl kunt naleven!

trainer Guus

Guus Jan Bakker

Oprichter & Personal Trainer

De oprichter van Gustafit. Een fanatiek all-round sporter en calisthenic fanaat. Geen doorgedraaide ‘fitness guru’ en (nog steeds) trotse eigenaar van een bos krullen die sinds de oermens vele returns heeft gekend.

Guus krijgt het niet warm of koud van een procentje meer of minder vet. Hij heeft liever plezier tijdens het sporten en focust zich niet op de spiegels. Lekker in je vel zitten, je gezond voelen en tevreden zijn met jezelf is waar hij voor staat. 

Door zijn empathische vermogen en zijn eeuwig positieve en enthousiaste instelling, weet hij altijd een gepaste oplossing te vinden om jouw resultaten te behalen.

Trainer Tim

Tim de Blois

Personal Trainer

Alsof twee krullenbollen nog niet genoeg waren, hebben we met Tim een derde. En nee, hij heeft geen permanentje genomen om hier te komen werken. 

Tim is een echte calisthenics maniak. Hij voert handstand push-ups uit alsof het normale push-ups zijn. Hier heeft hij uiteraard wel keihard voor moeten trainen. 

Deze extreme discipline en doelgerichtheid neemt hij mee in al z’n trainingen. Hij is in staat om jou iedere training weer naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor is hij een echte stok achter de deur en heeft hij al veel waanzinnige resultaten behaald voor onze klanten. 

Trainer Sil

Sil Reichart

Personal Trainer

Onze eigen Epke Zonderland. Deze jonge blonde Adonis is een complete atleet die niet zou misstaan op de Olympische Spelen.

Hij heeft heeft jarenlange ervaring in meerdere olympische sporten, waaronder judo, turnen, kickboksen, windsurfen en waterpolo. 

Naast het feit dat je een telraam nodig hebt bij het tellen van het aantal sporten die hij beoefent, haalt Sil ook prachtige resultaten door zijn manier van training geven. 

Een lieve, begripvolle jongen die tijdens zijn trainingen vol gas kan geven. In de zomer vind je hem vooral op het water, wanneer hij druk is met het runnen van een windsurfschool. Geen verrassing toch?

Trainer Jaggy

Jaggy Njagi

Personal Trainer

Deze sociale duizendpoot zul je altijd vrolijk rond zien lopen. Hij maakt altijd tijd voor een praatje met iedereen en is erg behulpzaam.

Zodra de training begint verandert hij echter in een echt trainingsbeest. Hij heeft z’n atletische voorkomen niet zomaar cadeau gekregen, want hier heeft hij hard voor gewerkt.

Dit neemt hij mee in z’n trainingen. Hij gaat er altijd voor om het maximale uit iedere sessie te halen. Want alleen met hard werken word je beloond!

The secret to a good body? Stop wishing & start doing!

We zijn vast niet de enige Personal Training Gym in Groningen die je overweegt. Wij zijn van mening dat je Personal training moet ervaren. Probeer nu gratis 75 minuten coaching en personal training met ons speciale starters-traject. 

Slechts 6 plekken beschikbaar.

Ben jij klaar om met een lach je fysieke doelstellingen te halen?

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.
Call Now Button