KLEINE SPORTSCHOOL GRONINGEN

Gustafit, een kleine sportschool in Groningen

Ook zo’n zin om te sporten, maar voel je je niet thuis in in grote, commerciële sportscholen?

Waar gevorderde sporters de meest complexe oefeningen doen met de zwaarste gewichten? En dit ook nog eens heel gemakkelijk laten lijken. 

Wanneer jij daar als beginner gaat trainen en niet helemaal weet hoe iets moet, voel je je al snel aangekeken en niet op je plek.

Daarnaast krioelt het in deze sportscholen van de mensen. Waardoor de kans groot is dat je tijdens spitsuren zult moeten wachten tot de juiste apparaten en gewichten beschikbaar zijn.

Als beginner is het daarnaast lastig om te beginnen met sporten. Je hebt vaak geen idee waar je moet beginnen en bent onzeker of je de oefeningen wel uitvoert. 

Je wordt eigenlijk een beetje aan je lot overgelaten en zult hierdoor urenlang op Google en YouTube moeten doorbrengen.

Medewerkers van grote commerciële sportscholen hebben geen bevoegdheid om je te begeleiden. In de meeste gevallen hebben ze hiervoor geen opleiding gehad. Het foutief uitvoeren van oefeningen met gewichten kan al snel leiden tot ernstige blessures.

Op zoek naar iets meer dan basic? Kies voor Gustafit

Het trainen in een kleine sportschool kent veel voordelen ten opzichte van het trainen in grote, commerciële sportscholen. 

Allereerst hoef je je geen zorgen te maken over de toegang tot apparatuur, aangezien de kleine sportschool meestal niet overvol is. Je sport ook met mensen die geen volslagen vreemden zijn, wat het al een stuk comfortabeler maakt. Vooral in het begin. 

Het herkennen van bekende gezichten vergroot het zelfvertrouwen en vermindert het gevoel van een kille, afstandelijke gym. 

Daarnaast lopen er in een kleine sportschool simpelweg minder mensen rond. Dit geeft een prettige, meer intieme sfeer. Je zult je daardoor al snel thuis voelen.

Verder hoef je je geen zorgen te maken over een verkeerde manier van trainen. Ten eerste omdat je bij ons enkel en alleen aan de slag kunt met functioneel trainen. 

Wij werken niet met spannende machines. Je vindt bij ons alleen multifunctionele power racks, weerstandsbanden, dumbells, schijven en halterstangen. Dit is alles wat je nodig hebt om je hele lichaam te kunnen trainen!

Daarnaast lopen er bij ons alleen HBO-gecertificeerde personal trainers rond die je altijd kunnen helpen en corrigeren wanneer je een oefening verkeerd uitvoert. 

Bij Gustafit staat een persoonlijke aanpak voorop en ben je meer dan een nummertje. Een persoonlijke band met onze leden is essentieel voor het beste resultaat. Want relatie is prestatie.

Wil jij sporten in een kleine sportschool in Groningen?

Vergeet het sporten in een grote, commerciële gym en kom trainen in de mooiste, kleine sportschool in Groningen. Je kunt bij ons terecht om gewoon zelf te werken aan je fitnesslevels. 

Heb je toch liever wat begeleiding nodig? Dan kun je ook kiezen voor personal training of duo personal training

Ben je benieuwd hoe het is om te sporten in de mooiste gym van Groningen? Neem dan contact met ons op om een keer te komen trainen!

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.