Personal Training

Duo training, personal training met z'n tweeën​

De naam duo training zegt het al: als duo trainingen volgen bij een personal trainer. Met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega onder begeleiding van een personal trainer sporten.

Met je beste sportmaatje trainen kan net dat beetje extra stimulans en plezier bieden tijdens de trainingen, terwijl je ook nog eens een dubbele stok achter de deur hebt. Duo Personal Training kent vele voordelen en wij vertellen je er graag meer over.

Als duo aan de slag bij een personal trainer. Hoe werkt dat?

Bij de kennismaking zullen we met jou, je partner, vriend of vriendin jullie persoonlijke doelen bespreken. Behalve doelen worden ook zaken als voeding en motivatie om te sporten meegenomen. Hierna zal er een 0-meting plaatsvinden om te kijken waar jullie beide nu staan op het gebied van kracht en conditie.

Vervolgens gaan onze personal trainers aan de slag om een individueel fitnessprogramma op maat te ontwikkelen. Volledig afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Een programma dat zorgt dat jullie onder begeleiding de persoonlijke doelen kunnen verpletteren. Maar wel volledig ingericht op jullie individuele sportniveau. Sporten jullie niet op hetzelfde niveau? Geen probleem, je traint aan de hand van je eigen fitness plan.

Naast een fitness programma krijgen jullie beide ook een persoonlijk plan voor voeding. Gedurende de periode dat jullie als samen trainen houdt de personal trainer de voortgang apart bij. Waar nodig zal de trainer bijsturen om ervoor te zorgen de persoonlijke doelen worden gerealiseerd.

Voor wie is duo personal training?

Nu je weet hoe het werkt, ben je vast benieuwd of duo training iets voor jou en je partner, beste vriend of vriendin is. Wij hebben voor je op een rijtje gezet voor wie duo personal training geschikt is.

Extra stok achter de deur om te gaan

Duo training is ideaal voor mensen die moeite hebben om zichzelf te motiveren. Ben je iemand die last-minute nog een excuus verzint om niet te kunnen sporten? En zeg jij jouw sportmaatje af voor een avondje Netflix op de bank? Dan is duo training iets voor jou. Want als je met je maatje gaat sporten bij een personal trainer, wordt afzeggen net even wat lastiger. Je moet de training afspraak dan niet alleen afzeggen bij je sportmaatje maar ook nog eens bij je personal trainer. En die heeft de afspraak met jou apart in zijn of haar agenda staan…

Voor mensen die meer plezier zoeken in het sporten

Duo training is erg leuk en gezellig. En zorgt ook nog eens voor meer motivatie. Met z’n tweeën kan de personal trainer jullie oefeningen laten doen die je in je eentje niet zou kunnen. En wanneer jullie competitief zijn ingesteld, kan de trainer wedstrijd elementen toevoegen aan de work-out. Dit motiveert om het maximale uit iedere training te halen. Want je wilt toch niet onderdoen voor de ander?

Het geeft niet alleen inzicht maar ook motivatie. Het verbetert daarnaast je smaakpapillen zodat je meer geniet van je eten en hoeveelheden goed leert in te schatten. Eten en sporten. We gaan nu dieper in op de invloed van een persoonlijk voedingsadvies op je sportresultaten.

Eten en sporten. We gaan nu dieper in op de invloed van een persoonlijk voedingsadvies op je sportresultaten.

Als je alles uit je trainingen wil halen

Door het trainen met een trainer zorg je er al voor dat je er iedere training het maximale uithaalt. Maar door samen met je sportmaatje personal training te volgen, neem je het ook nog tegen elkaar op. Hierdoor pushen jullie elkaar iedere week naar een hoger niveau. Als het even minder gaat tijdens duo training, krijg je niet alleen van je trainer aanmoedigingen, maar ook van je sportmaatje. En gaat het juist super lekker? Dan vier je de successen ook samen!

duo training

Wanneer je met een personal trainer wilt sporten maar niet alleen durft

Zit je er al langer over na te denken om jouw fitnessdoelen te behalen onder begeleiding van een personal trainer? En vind je de stap nog te groot? Neem dan je favoriete sportmaatje mee en kies ervoor om samen fit te worden met duo personal training.

Wanneer je te weinig tijd hebt om 3 keer per week te trainen

Heb je een drukke baan en ben je daarnaast heel veel tijd kwijt aan je familie en vrienden? Dan is het niet altijd makkelijk om fit te blijven. Het is dan lastig om een paar keer per week in de sportschool een flinke training te doen. Personal training kan dan uitkomst bieden. Met een trainer is iedere training effectief en gericht op jouw doelstelling.  Zo haal je sneller resultaat dan de meeste mensen in de sportschool. Ken je iemand die in hetzelfde schuitje zit? Ga samen duo training doen!

Wanneer je op fitness vlak een beginner bent

Als beginner naar de sportschool gaan kan als een erg grote stap worden ervaren. Er zijn zoveel machines en honderden diverse oefeningen. Waar moet je beginnen? Welke oefeningen ga je doen? En hoe voer je deze juist uit?

Daarnaast kan de gym vol zitten met opgepompte fitness goeroes, waarbij je het gevoel hebt dat ze je bij iedere beweging in de gaten houden. Als je hier moeite mee hebt, kunnen we het ons voorstellen dat je je niet op je gemak voelt in een grote, commerciële sportschool. Bij duo training werk je onder begeleiding van een trainer in een kleine sportschool. Nooit meer na hoeven denken over je de work-out en gewoon op je gemak kunnen sporten.

Kosten besparen op personal training

Laat je budget het niet toe om met een personal trainer te trainen? Dan biedt duo training een ideale uitkomst. Fit worden en je fitness doelstellingen behalen voor de helft van het geld.

duo training besparen

Voordelen van duo personal training

Als jij je in bovenstaande punten kunt vinden, ben je vast ook benieuwd naar de voordelen van duo personal training. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Werk op een leuke, gezellige manier samen aan jullie eigen sportieve doelen. Nog leuker wanneer jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen of spiermassa opbouwen.
  • Meer motivatie om fit te worden. Doordat je samen traint en elkaar uitdaagt, ga je iedere training nét wat harder trainen. Samen steeds een stapje verder gaan.
  • Effectief aan je doelstellingen werken. De trainingsschema’s zijn volledig afgestemd op jouw gewenste resultaat en mogelijkheden. Hierdoor werk je effectiever aan je doelen dan in de sportschool of tijdens groepslessen.
  • Met duo training kun je op een verantwoorde manier fit worden. De trainer hoeft maar twee mensen in de gaten te houden. Zo zorgt hij of zij ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en dat je niet overtraind raakt. Hiermee voorkom je blessures. Je leert precies hoe ver je kunt gaan.
  • Gevarieerde trainingen. De invulling is steeds weer anders.
  • Je ontvangt naast persoonlijke tips over trainen ook informatie over voeding. Met een personal trainer ga je met een persoonlijk plan aan de slag om een gezonde levensstijl te realiseren.
duo training

Maak kennis met duo personal training in Groningen bij Gustafit

Wil jij samen met je sportmaatje jouw doelstelling op het gebied van sporten eindelijk behalen? Duo training werkt. Ontdek wat onze leden over duo training zeggen.

Esther en Irma: Doordat de sfeer hier zo relaxed is, voel je niet echt de druk die je in een grote sportschool wel zou ervaren. Ik zou het adviseren aan mensen die misschien nog niet zo afgetraind zijn en het moeilijk vinden om de stap naar een gezonde leefstijl te zetten.

Floor en Claudia: Dit is het gewoon. Wij vinden het erg leuk en motiverend. Je moedigt elkaar heel erg aan, als de één het zwaar heeft sleep de ander je er doorheen. Het is ook gewoon leuker samen. Als je beide niet super gevorderd bent in het sporten is het erg leuk om het samen te ontdekken. En besparen op de kosten is natuurlijk een plus.

André en Elise: Voor mensen die het lastig vinden om uit zichzelf te sporten, is duo training echt heel fijn. En het helpt dat iedereen hier altijd super positief is.

Call Now Button