Duo Personal
Training Groningen

Samen jullie fitness goals realiseren

Ontdek hoe leuk duo personal training is

Ga samen de uitdaging aan

Wil jij samen met je trainingsmaatje, partner, collega of beste vriend(in) sporten en fit worden? Bij Gustafit bieden we personal training voor duo’s aan.

Boek samen met je sportmaatje de beste resultaten terwijl jullie ook nog eens besparen op de kosten. Jullie doen het niet alleen want samen staan jullie onder begeleiding van een personal trainer.

1

De Dag en Dauw training

Buiten werktijd sporten? Dat doe je met de dag en dauw training bij Gustafit. Sport tussen 06:00 en 08:00 en begin je dag goed. Je zult merken dat je de hele dag een betere focus hebt!

2

Motiverend

Niet alleen je personal trainer is een stok achter de deur. Je sportmaatje ook. Samen pushen jullie elkaar om het beste uit iedere sessie te halen. Voel je op je gemak door te sporten met jouw favoriete sportmaatje.

3

Bespaar op personal training

1-op-1 personal training kent natuurlijk veel voordelen, waaronder een 100% focus op jou en je doelen. Maar omdat het niet voor iedereen haalbaar is om personal training te volgen, kun je met duo training de kosten delen met je sportmaatje.

4

Samen sporten, persoonlijk resultaat

Jullie personal trainer stelt jullie trainingssessies zoveel mogelijk af op individueel niveau. Ook jullie voedingsadvies wordt individueel opgesteld. Zo kun je vanuit een ander startpunt toch gezamenlijk jullie doelen halen.

Ontdek functioneel trainen

8 uur. Dat is hoeveel tijd we elke dag zittend doorbrengen. En als we dan naar een gym gaan om te bewegen, gaan we op machines zitten. Daar geloven wij niet in. Wij geloven in functioneel trainen. Je hele lichaam gebruiken tijdens het sporten, zoals onze voorouders dat vroeger deden tijdens het jagen & verzamelen.

Voedingsadvies

Een deel van je resultaten behaal je met sporten. Maar om je doelen te halen, komt er veel meer bij kijken. Bijvoorbeeld wat je bereidt in de keuken. Daarom geven wij al onze sporters een passend voedingsadvies om het meeste uit zichzelf en de trainingen te kunnen halen.

Wat onze atleten zeggen

*Let op: Deze video is op onze oude locatie opgenomen

Wacht niet langer & be on top of your fitness!

Probeer nu 75 minuten gratis Duo Personal Training!*

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.