Duo Personal Training Groningen

Wil jij samen met je trainingsmaatje, partner, collega of beste vriend(in) sporten en fit worden? Bij Gustafit bieden we personal training voor duo’s aan.

Zo kun je samen met je sportmaatje de beste resultaten boeken onder intensieve begeleiding van een personal trainer. En ook nog eens besparen op de kosten! 

Samen trainen voor meer motivatie en plezier

Lijkt het jou leuk om samen met iemand anders te trainen? Goed nieuws! Gustafit biedt personal training sessies voor twee of meer personen in Groningen aan. 

Daarnaast heb je de keuze tussen sessies van 30 en 60 minuten. Daarom is personal training bij Gustafit al mogelijk vanaf €69 per maand. 

Je personal trainer stelt voor ieder van jullie een persoonlijk plan op. Heb je niet hetzelfde sportniveau als je maatje? Geen probleem. 

Jullie trainen aan de hand van een trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke doelstellingen, mogelijkheden en wensen. Alles voor een zo goed mogelijk resultaat.

Duo personal training is niet alleen leuker, maar krijgt ook net dat beetje extra motivatie. Ga je allebei harder dan anders? Dan kun je je successen ook samen vieren! 

Extra leuk wanneer je samen gaat trainen met dezelfde doelstelling. Willen jullie samen bijvoorbeeld afvallen, meer spiermassa opbouwen of juist fitter worden? 

Met hetzelfde doel kunnen jullie elkaar nog meer motiveren wanneer er gezonde concurrentie tussen jullie ontstaat. Je fitness doelen behalen met je favoriete sportmaatje, wie wil dat nou niet?

Duo personal training betekent samen sporten
Haal met duo personal training resultaten

voordelen van Gustafit Duo personal training Groningen

Naast extra motivatie en meer plezier kent duo training veel meer voordelen:

Wat onze leden over duo personal training zeggen

Vind jij het lastig om vanuit jezelf te gaan sporten? Je bent heus niet de enige. Kijk wat onze leden Floor en Claudia van duo personal training bij Gustafit vinden.

Floor en Claudia over duo personal training Groningen bij Gustafit

Samen trainen? Kies voor duo personal training in groningen

Ben je op zoek naar de mogelijkheid voor duo personal training in Groningen? Jullie zijn van harte welkom voor een gratis intake. Bij Gustafit krijgen jullie daarnaast beide twee uur gratis personal training!

Onder begeleiding van onze personal trainers werken jullie beide aan jullie doelstellingen. Met een eigen trainings- en voedingsschema. Maar jullie trainen op dezelfde tijd, een extra stok achter de deur dus. 

Buiten de tijd die je doorbrengt met onze trainers, krijgen jullie dagelijks tussen 8.00 en 17.00 ook toegang tot onze gym in Groningen. Zo kunnen jullie in een kleine sportschool fit worden en blijven werken aan jullie doelen.

Onze trainers

trainer Guus

Guus Jan Bakker

Oprichter & Personal Trainer
Eeuwig positief

Trainer Jaggy

Jaggy Njagi

Personal Trainer
Sociaal ijzersterk

Trainer Tim

Tim de Blois

Personal Trainer
Gedisciplineerde lachebek

Trainer Floor

Floor Kremer

Personal Trainer
Gezellige gymnast

Trainer Sil

Sil Reichart

Personal Trainer
Hollandse Hercules

Trainer Annely

Annely Bril

Personal Trainer & Diëtist
Power mom 2B

Gratis intake + 2 uur gratis personal training!

Duo Personal Training is bij ons al mogelijk vanaf € 69,00 per persoon per maand. Dan krijgen jullie beide 4 sessies á 30 minuten.

Ik wil de meest fitte versie van mezelf worden!

Zijn jullie klaar om super fit te worden? En die atleet in jullie wakker te maken? Plan dan nu jullie gratis intakegesprek!

Tijdens de intake bespreken we jullie doelstellingen, motivatie en kijken we aan de hand van een 0-meting waar jullie nu staan. Zowel qua kracht als op conditioneel vlak.

Daarnaast willen we een goed beeld krijgen van wie jullie zijn. Want we geloven in een persoonlijke band met onze sporters. We vinden het erg belangrijk dat er een match is, zodat er een sterke basis ligt om keihard aan de slag te gaan. 

Samen met onze personal trainers gaan jullie opzoek naar een manier die voor jullie werkt is om het traject te laten slagen. Het doorbreken van oude patronen zullen hierin centraal staan om een gezonde leefstijl te realiseren. 

ONTVANG DAARNAAST OOK NOG EENS 2 UUR GRATIS PERSONAL TRAINING

Op basis van de informatie die we tijdens de intake hebben verkregen, stellen we een op maat gemaakt trainingsplan samen. Volledig afgestemd op jullie niveau en doelstellingen.

Naast een work-out plan helpen we jullie ook op weg met een ondersteunend voedingsschema.

Gustafit gelooft niet in een tijdelijke verandering. Wij gaan voor een  structurele aanpak zodat jullie de atleet in jezelf ontdekken!

Naast het intake-gesprek krijgen jullie van ons na aanmelden ook 2 uur gratis personal training!

Wacht niet langer en wordt fitter, sterker en scherper bij Gustafit!

Maak een afspraak
voor jullie intake

Wil jij meer sfeer proeven? Check dan onze Instagram.

Open WhatsApp
1
Liever een appje?
Hey, met een appje heb je snel antwoord op je vraag.